Tarun vinkkiä noudattaen, levitin maitosuklaan parissa-kolmessa erässä varovasti voikreemin päälle. Paistetun piirakkapohjan jäähdyttyä, sen päälle levitetään vaniljainen voikreemi ja voikreemi jähmetetään kylmässä
Voikreemi. Kiehuta vesi ja sulata voi. Jäähdytä piirakkapohja hyvin ennen kreemin ja suklaan laittoa. Kaada vain osa suklaasta pienelle alueelle ja levitä se ensin
Voikreemi. Kiehuta vesi ja sulata voi. Jäähdytä piirakkapohja hyvin ennen kreemin ja suklaan laittoa. ) Tuo pinnan suklaa on aika kovaa ainakin jääkaappikylmänä joten kakun leikattavuus ei ollut ihan parhaimmasta päästä
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Kreemi. Koristeena pikkuruisia suklaamunia, sitruunamelissaa ja sokerimassakukkasia
Vatkaa voi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Jos kreemi on liian jämäkkää levitettäväksi kakun päälle, voit lämmittää sitä muutaman sekunnin ajan mikrossa
Voit vatkata moisen tomusokerista ja soijamaidosta, minulla oli valmista kaapissa. Tämän voit tehdä hyvin ajoissa valmiiksi sillä kerma jähmettyy hiukan jääkaapissa ja saa näin paremman koostumuksen
Voikreemi. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Levitä piirakan päälle ja nosta pohja kylmään hetkeksi, jottei kreemi ja suklaakuorrute sekoitu keskenään
Voikreemi. Vaahdota voi ja sokeri vaalean kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa tuorejuusto, ranskankerma, tomusokeri ja vaniljauute tasaiseksi, lisää mangosose ja sekoita
Vatkaa voi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Jos kreemi on liian jämäkkää levitettäväksi kakun päälle, voit lämmittää sitä muutaman sekunnin ajan mikrossa