3 dl majoneesia. Viimeisen 8 palan päälle ei tulee enää täytettä vaan kuorrutus. -Sekoita 200g tuorejuustoa ja majoneesi keskenään niin että siitä tulee suht helppo levitettävä. 3 dl majoneesia
Itse tein kakkua tuplaohjeen, pienemmän voileipäkakun saat siis puolittamalla annosmäärät. KUORRUTUS. Sekoita keskenään broileri, perunat, munat, voileipäkurkku, jogurtti, majoneesi, suola ja pippuri
Yleensä teen voileipäkakut omasta päästä soveltaen, mutta nyt oli aivan pakko testata Kristina Erikssonin Herkulliset voileipäkakut kirjasta löytynyttä broileri-pekonivoileipäkakun ohjetta
Voileipäkakunkuorrutus/koristelu. Voileipäkakku tehdään kuorrutusta ja koristeluja lukuunottamatta edellisenä päivänä jääkaappiin kostumaan ja tekeytymään