VUOHENJUUSTOPIIRAKKA. Tämän piirakan leivoin eräs päivä testimielessä, kun kokeilin kaikkia erilaisia vaihtoehtoja tyttöjemme tuleville syntymäpäiville
Joskus on niitä iltoja. Kaikki kaatuu, lapsi nro 1 kipeä ja kiukku, lapsi nro 2 mustasukkainen toisen saamasta huomiosta ja sylistä, molemmat lapset kiljuu, työ ahdistaa, Mika on ärsyttävä, ollaan kireitä ja viikko tuntuu loputtomalta
Näin syksyisin mieleni halajaa keittojen ja patojen lisäksi erityisesti juustoisia piirakoita. Tämän aurinkokuivatuilla tomaateilla ryyditetyn vuohenjuustopiirakan valmistin itse asiassa jo alkusyksystä, mutta resepti on jäänyt muiden kiireiden takia muhimaan postausjonoon
Peitä vuohenjuustopiirakka foliolla tai leivinpaperilla, jos pinta uhkaa tummua liikaa. Paista vuohenjuustopiirakkaa 175 asteen uuninlämmössä noin 40 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja täyte keskeltäkin hyytynyt