C. h. a. t. e. u. b. r. i. n. d. o. m. y. s. p. v. l. ,. j. k. ä. f. R. L. G. q. -. F. ç. é. ö. M. N. g. X. V. I. T. . 1. 7. 6. 8. 4. c. â. A. P. ". B. H. E. U. D. (. 2. 0. ). K. 5. +. S. O
Näitä laskeskelin mielessäni noutaessani postipakettia. Tavallisesti chateaubriand ( = sisäfileen keskiosasta leikattu paksuhko pihvi, mistä riittää syötävää kahdellekin) valmistetaan sisäfileestä, mutta vanhan kirjan mukaan selkälihasta
1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. 2. Valmista persiljavoi. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin runsaasti hienonnettua persiljaa, mausta halutessasi
T. ä. s. p. v. o. i. n. t. l. e. j. u. h. a. ,. k. M. d. y. C. S. m. r. -. b. g. K. P. 1. 0. 2. 3. (. L. F. O. ). 4. 5. A. 6. c. 7. 8. 9. H. U. f. J. R. ö. +. V. I. Ä. w. /. ) l. d l. k g
Ryhmä rämäkin pääsi harjoittelemaan lihan, jättiravunpyrstöjen ja jälkiruokien liekitystä, kalan transeerausta, tartar pihvien valmistamista, chateaubriandin ja linnun leikkaamista
Ensimmäisenä aamuna, kun muita majoittujia oli vähän, ehdimme saada karjalanpiirakat ja munakokkelit, mutta toisena aamuna jäimme vähän nuolemaan näppejämme
Pääruoaksi tarjoilijamme suosittelichateaubriandia joka on sisäfileen paksuin kohta. Heillä oli loistavia lihalaatuja siellä, erikoisempiakin leikkauksia t-luupihvistä charolaishärkään ja chateaubriandiin asti ja kaikkea muuta siltä välillä
1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. 2. Valmista persiljavoi. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin runsaasti hienonnettua persiljaa, mausta halutessasi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.