Äänestämään pääset TÄÄLTÄ. Osallistun herkullisella muscovadokakulla Vuodenmakein herkku -kisaan. yhtä mehevää vielä useita päivän leipomisen jälkeenkin
Alkukesästä testasin Glorian ruoka ja viini - lehden reseptiä raparperimasariineille. Vähän aikaa kesti, mutta kun sain aikaiseksi tehtyä raparperi-mansikkahilloa niin onnistui piirakankin teko
Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi kulhossa. Mehevä Daimkakku (n. - Sekoita keskenään kaakaojauhe (kannattaa sihdata ettei jää paakkuja), vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola
Tänä vuonna meillä tehtiin vuoden ensimmäiseksi omenapiirakaksi peltiomenapiirakka, koska pellillinen omenapiirakkaa kuulosti paremmalta kuin yksi omenapiirakka vuoassa
helpoimmasta eli pohjasta, joka on viljaton ja sokeriton käyttäen manteli- ja. mehevämmän ja päätin lisätä joukkoon myös cashewmaitoa ja sulatettua voita
-. -. M. o. i. Y. k. s. v. n. l. p. u. t. e. a. r. j. y. ä. m. h. E. ,. ). A. b. g. O. d. I. H. K. R. T. 5. 4. 2. 0. 6. (. 3. P. V. S. L. D. u l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.