Tänään on luvassa Ojjaa. Pitkästä aikaa Tunisian makuja. Tällä kertaa Mama kokkailee ja kokeilee Ojjaa yhden pannun jauhelihan ja toisen pannun tonnikalan kanssa
Jos edellisellä kerralla kerroimme, kuinka keittiöinspiraatio on viime aikoina ollut aavistuksen hukassa, niin Yotam Ottolenghille kiitos sen palauttamisesta
Turkkiin, Tunisiaan ja Israeliin. Tänään oli ihan pakko saada marokkolaista ruokaa. Innostuksen syynä oli tietysti eilen YLE Teemalla alkanut Ottolenghi's Mediterranean Feasts -sarja
Yle Teeman kevään aiheena on ollut. ruoka. Ilokseni kanava on muiden herkkujen lisäksi (Asia on pihvi,. Patakakkonen, Rick Steinin Intian seikkailut, Ruoka-Suomi jne
* * *. For English please see here. Israelin Kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Jordanialta valloittama Länsiranta ei tule lomakohteita miettiessä ihan ensimmäisenä mieleen
Olen ajatellut kovasti kuinka saisi suomalaista ruokakulttuuria edistettyä maailmalla. meikäläiselle kun suomalainen ruoka on aika tylsää ja tavallista, eikä ollenkaan eksoottista ja "hienoa"
Tuli äkkilähtö kyläpaikkaan ja jotain halusin viemisiksi tehdä iltayön tunteina. suklaata oli montaa sorttia useampia levyjä ja Rocky roadit ovat takuuvarmoja makeita herkkuja, joten niitäpä sitten tein annoksen
Kävin kihlattuni kanssa 2010-2011 vuodenvaihteessa Tunisiassa ja kuskus tuli hyvin tutuksi. Tunisian kansallisruokanakin tuttua kuskusta yleensä erehdytään luulemaan kuivaksi ja mauttomaksi mutta oikeilla raaka- aineilla saat siitä maistuvaa ja kosteaa
Tiian lanskikset inspiroivat minutkin oikean ruoan pariin. En siis elä mustapapubrowniella tai. kikherneblondiella, kuten viimeaikaisesta leivonnaiskokeiluihin painottumisesta voisi luulla
O. l. e. n. v. u. o. s. i. a. p. t. ä. y. m. k. j. S. V. M. ,. d. r. -. h. T. g. N. A. U. ö. 5. 0. €. /. 2. 6. (. ). K. E. H. Y. ". f. I. L. R. Ä. c. w. b. W. 1. G. x. '. 3. z. F
Hellou. Mä en oo koskaan ollut "joulu-ihminen" tykkään kyllä joulun tunnelmasta, en vaan ymmärrä sitä hössötystä lahjoista, koristeista ja kaikenmaailman krääsästä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.