Yksi mun lapsuuden ruokamuistoista liittyy isän uunissa hissukseen valmistamaan naudanlihaan. En tietenkään muista, että mitä palaa tuo liha oli, muistan vain sen herkullisen tuoksun, mikä keittiön valtasi isän laittaessa ruokaa
Tänään on luvassa Ojjaa. Pitkästä aikaa Tunisian makuja. Tällä kertaa Mama kokkailee ja kokeilee Ojjaa yhden pannun jauhelihan ja toisen pannun tonnikalan kanssa
Ruokalajeja voi aamiaisella olla valtavat määrät ja kun halusin fiilistellä näitä ruokamuistoja, kokosin tälle suomalais-turkkilaiselle aamiaiselle omia ruokaherkkujani
Tämä ruokamuisto Afrikan kouluajoiltani on ylitse muiden. Kävin pientä suomalaista sisäoppilaitosta ja meillä oli siellä ihana kokki, joka valmisti maailman parhaita kalapullia
Siitäkin huolimatta sen valmistaminen nosti pintaan ruokamuistoja. Välillä on uusimpien ruokatrendien vastapainoksi mahdottoman miellyttävää tehdä pieni matka perinteiden äärelle - ja käyttää viikonlopun vapaat tunnit esimerkiksi kotijuuston valmistamiseen
Jos edellisellä kerralla kerroimme, kuinka keittiöinspiraatio on viime aikoina ollut aavistuksen hukassa, niin Yotam Ottolenghille kiitos sen palauttamisesta
Rahkapulla pelastaa päivän. Mikä herkku on niin ruuri, että se pitää ujuttaa suuhun kaksin käsin. Sen reunat ovat muhevan mehevät, mutta keskiössä vasta odottaakin varsinainen herkku
Yle Teeman kevään aiheena on ollut. ruoka. Ilokseni kanava on muiden herkkujen lisäksi (Asia on pihvi,. Patakakkonen, Rick Steinin Intian seikkailut, Ruoka-Suomi jne
Tämän ruuan nimi kuuluu siihen kategoriaan, jota en kehtaa edes yrittää lausua oikein. Ääneen. Shakshouka tai shakshuka on alun perin tunisialaiseen keittiöön kuuluva ruokalaji
Kaupallinen Yhteistyö Fine Foods. Tässä blogissa vilahtaa tämän tästä korealaisia reseptejä. Niinkuin moni muukin maa-ruokarakkauteni (vaikka Meksiko ja Intia - miten muuten kokkailen niin hirveän harvoin intialaista nykyään, täytyypä terästäytyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.