O. n. j. o. k. y. m. e. p. ä. i. v. u. l. t. s. a. b. g. h. I. ,. S. d. A. K. ö. N. B. L. G. H. T. E. J. r. 2. 0. 1. P. 3. 4. 5. 6. (. 7. ). V. ". w. M. f. U. 8. Y. 9. R. -. c. D. F
Jokainen varmasti tietää miltä likainen tiskirätti haisee. Olen kova pyyhkimään keittiön tasoja ja pintoja ja rättiä tulee käytettyä päivittäin useastikin
Kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle. Joukkoon voisi lisätä purjon, joka kiehautetaan yhdessä kukkakaalin kanssa, mutta jätin sen tällä kertaa pois
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. VALKOSIPULISET RUISTIKUT 1 pkt ruis-perunataikinaa2-3 valkosipulinkynttä50 g voitaSulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa suiroiksi 2 cm, 15 cm ja kierrä suikaleet kierteelle ja paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia
Unikonsiemenillä maustettu taatelinen salaattikastike. ½ dl vettä . Lisää lopuksi unikonsiemenet ja jauha muutama kierros,mutta niin että niistä tulee kivasti mustia pilkkuja kastikkeeseen
Alkuperäiseen ohjeeseen ei tule esimerkiksi paprikaa, mutta minusta se antaa laatikolle hyvää makua. Löysin pitkästä aikaa kadoksissa olleen Mysi Lahtisen ohjeen smatanassa haudutettuun broilerisuikale-riisilaatikkoon
Minusta parasta on hyvin löysäksi keskeltä jätetty mutakakku, joka lämpimänä on vielä aika valuvaa. Laitetaanpa blogiin nyt mutakakun ohje, kun sitä pitkästä aikaa tuli leivottua tämän päivän jälkiruoaksi
Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä. Kaapissa oli myös vajaita keksipaketteja joten niistä yhdistämällä sain pohjankin tehtyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.