tai ehkä enemmän makua kuvaava nimi olisi jouluinen appelsiinipossu. Uusimmassa Glorian ruoka&viini -lehdessä komeili tämä huokuttelevan kuuloinen possuresepti
Oikeastaan tämä kakku on aika lähellä ihan perinteistä suomalaista jouluista maustekakkua – täytyy tosin sanoa, että mikään maistamani maustekakku ei ole koskaan ollut näin pehmeä, mehevä ja maukas
Sitä mukaa kun yhä useampi blogin jalostuu vegaaniseen ja gluteenittomaan ja hiilarittomaan superruokasuuntaan, huomaan itse entistä hanakammin pitäytyväni vanhanaikaisissa iloissa
Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille. Sitten 11 kysymystä seuraaville. Tämä postaus sisältää liikaa muutaman paljastuksen Kääpiölinnan emännän salatusta sielunelämästä
Sain Anni Minervalta taannoin 11 kysymystä vastattavaksi. Asiaan kuului laatia omat 11 kysymystään ja välittää ne edelleen 11 bloggaajalle. 11 kysymystä
Veikeän Verson Paula lähetti minulle myös yksitoista hauskaa kysymystä vastattavaksi. Syytän ihanan Veikeä Verso- blogin pitäjää Paulaa siitä, että olen alkanut (vastoin ennakkoluulojani
Sain toiveen tehdä työkavereiden tiimipalaveriin jotain jouluista makeaa. Laita irtokakkupohjan reuna (24 cm) tarjoiluastian päälle ja vuoraa reuna reunanauhalla
Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Jouluista tässä on varmaan mausteet taikinassa ja kyllähän ne vallan hyvin siihen sopivatkin. Meillä oli jääkaapissa vaniljan makuista tuorejuustoa, joka piti saada johonkin käyttöön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.