35. Rydberg
sasun safkaa
sasun safkaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 iso
  • 1 sipuli
  • 180 g härän sisäfileetä
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 2 rkl smetanaa
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 1 cm x 1cm kokoisiksi kuutioiksi. Sitten kuumensin rypsiöljyä pannulla ja heitin perunat perään. Kypsentelin perunoita kohtalaisen pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttiia kunnes ne olivat kypsiä. Sitten pilkoin myös sipulin ja paistoin sen voissa miedolla lämmöllä. Siirsin perunat ja sipulin lautaselle ja siirsin lautasen hieman lämmitettyyn uuniin odottelemaan niin, etteivät ne jäähtyneet ja siirryin illan päätähteen eli lihaan.
  • 1,5 cm x 1,5cm kokoisia paloja. Lihaa oli sen verran paljon, että jätin fileen päästä pienen siivun kokonaiseksi niin, että sain siitä paistettua pienen pienen pihvinkin itselleni

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.