-. -. -. -. -. -. -. -. M. u. s. t. i. k. a. j. r. n. l. o. v. e. ä. c. p. I. h. m. y. d. ,. E. T. K. B. L. U. R. Y. D. A. C. P. S. (. 1. 2. 5. ). 3. /. 0. ö. g. 4. 8. 6. V. N. f. J. 7. O. d l. t l
Aloittaessani vuosia sitten bloggaamista Baileys-kakut olivat iso hitti leivontablogeissa. Nyt on aika uudistaa ohje, kun Baileys-tuoteperheeseen tuli uutuusmakuna herkullinen appelsiini-tryffeli
-. -. -. -. -. K. i. l. p. a. u. S. o. m. e. n. h. r. k. b. g. j. t. s. ä. y. D. ,. 2. 0. v. ". d. E. T. c. H. ö. N. J. (. O. ). A. M. 1. 5. 7. P. L. 3. V. f. 4. r l. d l. r k. t l
Vaikka Juhannus oli jo ajat sitten, nyt luvassa on hieman myöhäinen juhannus-aiheinen resepti. Pohja koostui suht simpeleistä raaka-aineista eli manteleista, saksanpähkinäjauhoista ja taateleista
Ruoka-aineita joita syön muutenkin, joten no problemo sen suhteen. Mun ystävä on muutama kuukausi sitten kokeillut Foreverin kehonpuhdistuskuuria ja kehui sitä hyväksi
-. -. -. -. -. -. S. a. i. n. k. u. t. s. e. h. l. m. ä. p. r. J. c. o. b. '. C. E. V. G. O. g. d. y. v. T. j. ,. A. N. P. ö. M. K. 1. 5. 2. 3. /. H. L. 0. k g. d l
-. -. -. -. -. -. -. K. u. m. i. p. o. k. a. n. s. y. t. ä. v. l. e. ö. j. r. h. ,. N. O. d. g. P. M. J. T. c. D. 2. 0. 7. 5. V. (. ). S. 1. A. +. 4. L. Y. I. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. J. o. s. t. a. i. n. k. u. m. y. ä. j. l. r. e. p. v. E. h. c. K. ,. g. N. ö. I. d. D. '. b. T. q. O. ). S. M. 2. 0. L. 1. 4. 3. z. (. 5. A. V. P. °. C. x. R. <. ". H. p s. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. L. u. p. a. s. i. n. l. t. k. v. o. b. g. ä. d. e. B. y. ´. D. r. m. c. h. j. ,. R. N. K. U. Y. S. E. A. M. C. P. (. 1. 2. ). /. ö. f. 5. 8. 0. J. 6. T. O. 7. V. d l. t l
Ajattelin ilahduttaa tuota ukkokultaa perjantain kunniaksi kuumalla xante-kaakaolla. Xante-suklaajuoma(2ann. )3-3,5dl maitoa75g tummaa suklaata0,5tl kanelia4-7cl Xantea tai muuta päärynälikööriäPinnalle. 3-3,5dl maitoa. 4-7cl Xantea tai muuta päärynälikööriä
proteiinipitoisuuden ja omega-3-rasvahappojen takia. Lopuksi muistuttaisin vielä meneillään olevasta arvonnasta, jossa palkintona laatikollinen (9kpl) Bonredin punaista palmuöljyä sekä Tuoriniemi Dream Oy
Gluteenittomat sämpylät10-15 sämpylää5 dl vettä1 rkl psylliumia25 g hiivaa1 tl suolaa1 dl öljyä2 dl tattarijauhoja5 dl gluteenitonta jauhoseostaMittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia. fi) 10-15 sämpylää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.