Valkoviinissä haudutetut purjot parmesaanikuorrutuksella. 18. 3. 2015 by Merja 1 kommentti. Kuva ei tee oikeutta meheville purjoille ja rapealle parmesaanipinnalle
Sain alkutalvesta Vera Jordanovan Don't Miss a Bite- kirjan arvostelukappaleen WSOY. ltä ja kokkasin kirjasta Täytettyjen munakoisojen ohella toki muutakin
FINPauligin Makupari kilpailuun lähetetty resepti ja mistä sain palkinnoksi Cupsolo-laitteen. Paulig Espresso Fortissimon paketista nousee huumaava, voimakas ja syvä kahvituoksu, mikä pysäyttää hetkeksi ajankulun
Luomuna tehtyjä porkkanasämpylöitä sosekeiton kaveriksi. Nykyisin tulee leivottua usein leipää tai sämpylöitä ja nyt kun Myllärin Luomu vielä sponssasi ison tuotepaketin, niin leivoskelen jotain pientä vieläkin useammin
* * *. For English please see here. Missä tahansa muualla sofrito tarkoittaisi esimerkiksi sipulin, paprikan, valkosipulin, sellerin ja/tai tomaatin muodostamaa makupohjaa, joka toimii pohjana niin keitoille, kastikkeille kuin padoillekin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.