Valkosipulikania valkoviinissä – Küüslauguküülik valges veinis
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4-6 annosta
  • 6 tuntia marinointiaikaa
  • 1,5 kg kokonaista
  •  
  • Marinadi
  • 3 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 ½ dl vettä
  • 6 valkosipulin kynttä
  • merisuolaa
  • 2 laakerinlehteä 10 mustaa teräpippuria
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 4 pitkää oksaa tuoretta rosmariinia
  • 3 laakerinlehteä 4 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 kuutio luomulihalientä
  • jauhettua mustapippuria
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 dl kylmää vettä
  • 1 tl sokeria halutessasi
  • 4-6 portsjonit
  • Valmistus umbes 1,5 tundi + 6 tunti marineerimise aega
  •  
  • Marinaad
  • 3 dl kuiva valget veini
  • 2 ½ dl vett
  • 6 küüslaugu küünt
  • meresoola
  • 2 loorberilehte
  • 10 musta terapipart
  • 1 dl oliiviôli
  • 6 küüslaugu küünt
  • 4 pikka oksa värsket rosmariini
  • 3 loorberilehte
  • 4 dl kuiva valget veini
  • 1 mahetoodetud lihaleemekuubik
  • jahvatatud musta pipart
  • 4 porgandit
  • 100 g sügavkülmutatud herneid
  • 1 sl maisitärklist
  • 1 dl külma vett
  • 1 tl ssuhkrut soovi korral

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.