Kermainen valkosipulissa kypsynyt kana on vain niin ihanan maukasta. Tämä ruoka valmistuu nopeasti ja sopii näin ollen hyvin arkeen, mutta makunsa puolesta myös juhlaan
Valkoviinissä paistetut katkaravut tekivät vaikutuksen jo kirjaa ensi kertaa selaillessa, ja niitä teinkin jo pari kuukautta sitten, välillä vaan nämä ohjeet tuppaavat tulemaan hieman viiveellä
Mieleeni on painunut vuosia sitten helsinkiläisessä Parrilla Española -ravintolassa syömäni mehevä valkosipulikana, joka oli valmistettu luineen nahkoineen päivineen
* * *. For English please see here. Missä tahansa muualla sofrito tarkoittaisi esimerkiksi sipulin, paprikan, valkosipulin, sellerin ja/tai tomaatin muodostamaa makupohjaa, joka toimii pohjana niin keitoille, kastikkeille kuin padoillekin
Valkoviini-kanaliemi toimii Burgundin kanaa valkoviinissä kastikkeen maukkaana pohjana. Burgundin kanaa valkoviinissä, meksikolaista munakoisopaistosta ja kanafajitaksia (linkistä pääset erään viikon ruokalistaani, jossa kanafajitakset ovat sunnuntailla)
Lisukkeiden osalta tuunasimme Perunabluussia-blogista löytynyttä, herkullista valkoviinissä ja sitruunamehussa keitettyjen juuripersiljojen ohjetta sesongin mukaan kuusenkerkillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.