No niin, se on pienimuotoinen kesäloma Vuokatissa vietetty ja palattu sorvin äärelle. Tosin liikunta tiputettiin maksimiin kun taas rasvan ja hiilihydraattien määrä nostettiin korkeimmalle tasolle
Tee viilto lihaan nähdäksesi, että liha on valkoista ja siitä tihkuva neste kirkasta. Lisää öljy ja viinietikka sekä valkosipulinkynsi, ja kaada kastike perunakuutioiden päälle
T. ä. y. t. s. a. n. o. e. i. h. m. l. k. u. v. d. M. K. -. p. r. j. N. ,. ö. O. E. 8. 0. g. 1. S. V. 4. –. 5. P. c. w. z. ½. L. 2. R. (. ). A. 3. +. /
Kokeilin tänä keväänä ja kesänä ensimmäistä kertaa kunnolla villiyrttien ja -kasvisten käyttöä. Maitohorsman valmistaminen parsan tapaan onnistui niin hyvin, että päätin kokeilla myös kuusenkerkkää javoikukannuppuja
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojanija tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Sitä ei kuitenkaan kaupasta tänään löytynyt, eikä löytynyt paljon muitakaan vaihtoehtoja. Päädyin perinteisesti hauduttamaan kalanfilettä valkoviinissä
Aseta täytetyt päärynät ja nauti esimerkiksi valkoviinilasillisen kera. Avokki suunnitteli suuria ja raaka-aineetkin oli hyviä, mutta myönnetään että minä kisan vein jälkkärilläni
Keitettyjen perunoiden, riisin tai tämän välimerellisen riisipilahvin kera. Missä tahansa muualla sofrito tarkoittaisi esimerkiksi sipulin, paprikan, valkosipulin, sellerin ja/tai tomaatin muodostamaa makupohjaa, joka toimii pohjana niin keitoille, kastikkeille kuin padoillekin
jogurtin ja oliiviöljyn kera. Tänä vuonna ei tosin tarvi kolmea päivää rokata, riittää kun saa raahattua itsensä Törnävän saarelle torstaina ja lauantaina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.