2016 klo 15-20. Blogin suosituin resepti on syyskuussa 2014 julkaistu nyhtökanaresepti. Kesävieraille rakkaudella valmistettu ruoka on yhä kuukaudesta toiseen kolmen luetuimman reseptin joukossa
250g fetaa (salaattijuustoa). Esipaista pohjaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 10-15 minuuttia kunnes pohja on saanut hieman väriä on kauniin kullan ruskea. 20-25 minuuttia kunnes pinta on saanut kaunista väriä. 250g fetaa (salaattijuustoa)
250 g härkistä. 100-150 g pinaatinlehtiä. noin 3-5 minuuttia. hautua noin 3-5 minuuttia. 50 g voisulaa. vesi 42-45 asteiseksi, lisää joukkoon suola ja hunaja. Aseta uunin lämpötilaksi 250 (kiertoilmauuni). pallot litteäksi ja aseta ne leivinpaperin päälle ja liinan alle vielä 15. leipiä noin 5 minuuttia uunin keskitasolla. 250 g härkistä. 100-150 g pinaatinlehtiä
Jee tänään meillä syödään nyhtökanaa. En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Porkkanapiirakka on ollut blogini suosituin ohje jo muutaman vuoden ajan. Nyt on olen nähnyt monella sivulla ohjeita porkkapiirakan eri muodoista, kääretortusta donitseihin
650 gr kanan rintafileitä. 0,5 dl ketsuppia. 0,5 dl valkoviinietikkaa. 0,5 dl omenaviinietikkaa. 5. 45 minuuttia tai kunnes kanapalat ovat kypsiä. Suorastaan 6/5
noin 15 hengelle, pituus lähes 50 cm. 3 keitettyä kananmunaa (8,5 min keittoaika). 2 prk Pirkan tonnikalapaloja öljyssä (200 g/150 g netto per prk), valutettuna. 2 prk creme fraichea (à 150 g). 5 dl emmental-juustoraastetta, voi olla keskikarkeaa tai karkeaa raastetta. 3-3,5 dl vettä. 1 prk creme fraichea (à 150 g). 5 kpl kirsikkatomaatteja. Keitä kananmunia 8,5 min ja jätä kylmään veteen hetkeksi. Itse laitoin 5 tl kostutuslientä per leipäviipale (Savonia-teelusikallisia) ja koko kakkuun meni kostutusta 3 dl. 5. Ujuta kakku leivinpellille tai muulle pitkälle alustalle, sillä kakku on pitkä, lähes 50 senttinen. Keitä kananmunia 8,5 minuuttia. 5. itse laitoin 5 tl kasvislientä per leipäviipale (Savonia-teelusikallisia). 15. noin 15 hengelle, pituus lähes 50 cm. 3 keitettyä kananmunaa (8,5 min keittoaika). 2 prk Pirkan tonnikalapaloja öljyssä (200 g/150 g netto per prk), valutettuna. 2 prk creme fraichea ( 150 g). 5 dl emmental-juustoraastetta, voi olla keskikarkeaa tai karkeaa raastetta. 3-3,5 dl vettä. 1 prk creme fraichea ( 150 g). 5 kpl kirsikkatomaatteja
~150 g bataattia (raakana tai kypsänä, molemmat toimii). Itse käytin ~25 x 20 cm. Paista pohja kypsäksi ~35-40 minuuttia ~160 asteen lämpötilassa. 150 g bataattia (raakana tai kypsänä, molemmat toimii)
Kypsennä fileitä 250 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. 250 asteisessa uunissa noin. Jos katsoo blogini suosituimpia tekstejä, niin ylivoimaisessa johdossa on kaksi kanareseptiä
150 g crème frâichea. Ripottele juustoraastetta kreppien päälle uunivuoassa ja paista n 15 min 200-asteisessa uunissa. Ripottele juustoraastetta kreppien päälle uunivuoassa ja paista n 15 min 200-asteisessa uunissa. 1,5 dl tuoretta, hienonnettua persiljaa. Itse iskin koko 150 g pussin lettujen päälle ja lopputulos oli melkoinen juustopanssari. 150 g crème frâiche. Sprinkle grated cheese on top of the crepes in an oven dish and bake in the oven for 15 minutes at 200C degrees. Sprinkle grated cheese on top of the crepes in an oven dish and bake in the oven for 15 minutes at 200C degrees. 1,5 dl resh, finely chopped parsley. I used the whole 150 g bag and the end result was a pretty thick and hard shell of cheese on top of the crepes. 150 g crème frâichea. 1,5 dl tuoretta, hienonnettua persiljaa. 150 g crème frâiche. 1,5 dl resh, finely chopped parsley
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.