Hanna ja Alexander Gullichsenin uusi kirja lupaa parempaa arkiruokaa ja lunastaa lupauksensa. Maxillia ja Raflaa pyörittävä pariskunta on takakannen tekstin mukaan koonnut kirjaan parhaat ohjeet äidin aarteista, täydellisiä makuja ulkomaanmatkoilta ja omien ravintoloiden klassikoita
Lapset (aikuisia unohtamatta) rakastavat kananugetteja ja kotona toisinaan teemme paneroituja broilerin sisäfileitä, jotka kelpaavat nugettifaneille täydellisesti
5. 5. 5. 5. 5. K. e. r. a. n. s. y. k. o. i. l. t. v. u. m. p. M. ä. j. ,. ö. h. R. -. b. g. c. d. T. O. A. ". (. ). S. L. P. N. 1. 2. 8. 0. G. f. ½. 3. J. V. 4. d l. t l. c m
5dl lämmintä vettä. 5,5dl hiivaleipäjauhoja. Sitten vaan 15min uuniin 225 asteeseen, ulos uunista, sämpylä halki ja Oivariinia päälle. 5dl lämmintä vettä. 5,5dl hiivaleipäjauhoja
1,5 kurkkua. 1,5 kurkkua. Jauheliha herättää ruoanlaittajissa monenlaisia tunteita. Lapsiperheissä se on monen tutun arkiruoan pääraaka-aine, mistä johtuen näissä piireissä puhutaan toisinaan myös jauhelihahelvetistä
Ei tähänkään 1,5 tuntia enempää tuhraudu (ja siitäkin suurimman osan se muhii ihan itsekseen. 5 valkosipulinkynttä. 2,5 dl kanalientä. Kuori ja kuutioi perunat noin 2,5 sentin paloiksi. 1,5 tuntia. 5 valkosipulinkynttä 1 korianteripuskan varret. 2,5 dl kanalientä
Paista puoli tuntia 225 asteessa. Tänään ollaan vietetty lasten kanssa oikein kunnon sadepäivää. Aamulla käytiin ulkoilemassa, pomppimassa lätäköissä, keräilemässä keppejä ja tekemässä mutavellikakkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.