Aamulla leivottavat sämpylät
Katan keitokset
Katan keitokset
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 dl maitoa,piimää tai vettä
  • 15 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl siirappia
  • 2 rkl pullomargariinia tai rypsiöljyä
  • 6-7 dl sämpyläjauhoseosta
  • Tai
  • 4 - 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 1 1/2 dl ruishiutaleita
  • 40 asteeseen ja anna sämpylöiden kohota uunissa liinalla peitettynä vajaa puoli tuntia
  • 225 asteeseen Paista sämpylöitä keskitasolla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.