Helppoa ja hyvää ruokaa. maustamiseen soijaa, pippuria, currya, paprikamaustetta, chilimaustetta. Mausta kypsä kana soijalla, pippurilla, currylla, paprika- ja chilimausteella
Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria. Broileri on kevyempää ja terveellisempää kuin esimerkiksi porsaan liha
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
helppojaja nopeita valmistaa, mutta niin herkullisia. Chiliä, mustapippuria ja paprikaa jauhettuna. Paista kanasuikaleiden kanssa pannulla, mausta kana suolalla, chili-japaprikajauheella, sekä mustapippurilla
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Kevyempi on kuin onkin pysynyt ja olo tuntuu kivasti keveeltä ja pirteältä. Olen tehny nyt lähinnä salaatti painotteisia ruokia ja silloin tällöin jotain lämmintä
Tuli tilanne elämässä, kun piti pohtia, miten saisin päivittäin käytettyä kurkumaa ja inkivääriä. Resepti muistuttaa läheisesti intialaista kanaa korma, mutta koska maitotuotteet ovat nyt kiellettyjen listalla tukkoisuuden vuoksi, jätin sen pois ja käytin kookoskermaa
En enää muista mistä ajatus sai alkunsa, mutta kanalaksaa lähdin keittelemään. Mutta nyt olen vähitellen rohkaistunut laajentamaan Aasia -skaalaa ja todennut, että aasialainen ruoka sopii mainiosti myös paleoystävällisiin raameihin
O. l. e. n. a. i. o. u. t. k. h. f. d. s. y. ö. j. ä. V. r. ,. v. J. p. m. P. E. T. (. b. c. ). L. B. 2. -. 3. g. 5. 0. 1. /. R. 4. K. 7. M. F. t l. d l
K. E. S. Ä. I. h. a. n. i. k. e. s. ä. A. u. r. o. ,. v. y. t. j. l. m. d. M. p. (. ). ö. J. 6. 0. g. B. f. 3. R. 2. 1. C. /. T. V. P. 5. c. F. Ö. L. H. b. O. r k. t l. d l
Klassisesta toscanalaisesta Panzanella tomaatti-leipäsalaatista, on helppo loihtia kokonainen lämmin ateria lisäämällä annokseen kanaa ja paistamalla se uunissa
Leikkaa parsakaalista kukinnot irti toisistaan ja leikkaa isoimmat kukinnot vielä kahtia. Eli useimmiten valmistan parsakaalista joko gratiinia tai sitten vain höyrytän kukinnot lisukkeeksi
Valkosipulinen täyte ja panerointi kuuluu Kievin kanaan. öljyä ja voita paistamiseen. Sekoita murskattu valkosipuli ja silputtu persilja pehmeän voin joukkoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.