AASIALAISET KANA-MAAPÄHKINÄSALAATTIWRAPIT. Maaliskuussa vietetyn Hellmann´sin ja Richard McCormickin kokkausillan päätteeksi meille annettiin tehtäväsi suunnitella katuruoka henkinen resepti, joka sisältää Hellmann´s-tuotteita jossain muodossa
Aasialaiset ovat aivan kunkkuja grillauksessa ja erityisesti halstraamisessa. Viime päivinä on ollut aivan ihanan lämpimiä kelejä ja meillä onkin aloitetu grillikausi innokkaasti
Teki mieli kanaa, mutta ei mitään valmiiksi marinoitua eikä myöskään tällä kertaa rintafileitä. Niinpä ostimme marinoimattomia kanankoipia ja teimme niihin itse aasialaistyyylisen maustesekoituksen
Vähän vaihtelua perinteisiiin lihapulliin jotka tulevat korvista ulos. Nyt annoin pikkaisen aasian tunnetta annokseen lisäämällä inkivääriä ja seesaminsiemeniä
Lohipyörykät kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, antaa maun ja rakenteen tekeytyä, ja pistellä vasta seuraavana päivänä palleroiset parempiin suihin
Opin. vastikään thaimaalaiselta kokilta, että valmiiden maustetahnojen käyttäminen. ruoanlaitossa on täysin sallittua nykyään eikä tee ruoasta yhtään vähemmän autenttista
Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin lohipyöryköitä leivinpaperoidulle pellille. Kypsennä kalapullat 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia
Perjantaina ostaessani pyöreitä kesäkurpitsoja näin kaupassa myös pieniä baby munakoisoja. Ne olivat tarjouksessa ja teki mieli tehdä niistä jotain sillä en ole ennen kokeillut pikku munakoisoja
Kommentit
erkki.laaksonen
Tuunasin ohjetta lisäämällä joukkoon pieniä kapriksia
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.