Kanavartaat aasialaisellatwistillä. Viikonloppu ja paras hetki grillailulle on taas käsillä. Nostampa sen kunniaksi tämän meillä hyväksi havaitun kevyen grilliherkun jota tullaan varmasti tekemään myös tulevan grillikauden aikana useaan otteeseen
Mikä ihanan aurinkoinen päivä onkaan hellitellyt meitä tänään. Koska nautiskelin aurigon ensimmäisistä säteistä pihalla, halusin tehdä pikaisen ruuan perheelle
Siitä ehti pyörähtää useampi vuosi kun viimeksi kävin tässä yhdessä Helsingin ensimmäisiä uuden aallon meksikolaisia ravintoloita edustavassa Shanghai Cowboyssa
O. l. e. n. p. a. t. u. r. i. s. c. o. w. k. m. v. ä. h. d. N. y. ,. j. T. b. g. I. (. ). A. ~. 6. -. 8. 5. 0. 1. ö. 2. P. K. L. S. E. R. V. M. ". t l. d l
Maaliskuussa vietetyn Hellmann´sin ja Richard McCormickin kokkausillan päätteeksi meille annettiin tehtäväsi suunnitella katuruoka henkinen resepti, joka sisältää Hellmann´s-tuotteita jossain muodossa
ei voi tarkoittaa muuta kuin coleslaw´ta. Viime vuoden tapaan tämänkesäinen coleslaw sai inspiraationsa Aasian suunnalta ja minunkin jääkaappiini kotiutuneesta Korean ihmeestä
Coleslaw maistuu ihan erityisen hyvältä grillatun ruoan lisukkeena, mutta minä olen kyllä ahtinut tätä raikasta kaaliraasetta kitusiini ihan sellaisenaan, lounaaksi
(pari tippaa tabascoa mikäli haluat hieman tulisempaa coleslawta). Maista, Coleslawin tulee olla kirpeää, muuten se maistuu tavalliselle “koulun” porkkana-kaali raasteelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.