Erilaiset tahnat ja salsat ovat meillä usein sellaisten päivien ruokaa kun ei tiedä mitä söisi ja kaupassakaan ei jaksaisi tai viitsisi käydä -ainakaan pitkän kaavan mukaan
1. Aloita. takaperin. kuskuksesta. Kuumenna vesi ja sahrami kiehuvaksi, kaada liemi kuskusryyneille. Anna kuskusin turvota 10-15 minuuttia ja kuumenna sitten uudestaan, sekoita kuskus ilmavaksi haarukalla ja lisää mielellään nokare voita
Seuraavaksi haluaisin jakaa lähes suoran lainauksen, jonka lukemiseen menee noin yhden kahvikupillisen valmistamiseen kuluva aika, ruotsalaisen Mats-Eric Nilssonin kirjasta ”Aitoa ruokaa-
Minua on aina kiinnostanut aito meksikolainen ruoka. Tex mex on toki hyvää, mutta mielestäni sama asia mitä amerikkalaiset tekivät italialaiselle pizzalle
Minä ja makkara. Siinä on pitkä ja onnellinen suhde. Ja nythän puhutaan kunnon raaka-aineista tehdystä kokolihaisesta raakamakkarasta - on se sitten pohjoisyorkshireläisen lihakauppiaan itse valmistama possumakkara, tunisialaiselta torikierrokselta mukan napatut mausteisenyrttiset lammasmerguezit, espanjalaisten rakastamat chorizot tai sitten ihanan rustiikkiset italialaiset maalaismakkarat, jotka ovat saaneet silmät kiiltämään, posket hehkumaan ja runosuonen virtaamaan jo aikaisemminkin
Kylmää maitoa kyytipojaksi. Runsaasti aitoa voita päälle sulamaan ja voi tuska kun on hyvvee. maitoa 4 dl. MUURINPOHJALETTUTAIKINAkulutusmaitoa 1 litrakananmunia 2 kplsuolaa 1 tlvoita 0. 5 kpl maitoa
hienan aitoa vaniljaa jauhettuna tai 1 tl vaniljasokeria. hieman aitoa vaniljaa tai 2 tl vaniljasokeria. hienan aitoa vaniljaa jauhettuna tai 1 tl vaniljasokeria. hieman aitoa vaniljaa tai 2 tl vaniljasokeria
N. y. t. j. a. n. k. s. e. r. T. ä. m. p. i. o. u. l. h. v. ö. Ä. (. M. ). ,. d. b. H. 1. 6. -. /. K. P. S. 3. V. J. U. 8. 5. 0. g. 2. L. 4. c. 7. I. E. d l. t l. m i
Arvatkaas, mikä tämä on. Annetaan vielä vähän lisävinkkiä. No siinähän on ensimmäinen pullo meikäläisen omin kätösin tekemää mustaherukkalikööriä, crème de cassista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.