Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kun pakkanen nipistelee poskissa, kuppi kuumaa kaakaota tekee terää. Kun lisäät kaakaon päälle lusikallisen vaniljajäätelöä, saat siitä oikean talvipäivän herkun
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Kuten viime merkinnässä uhkailinkin, niin tämäkin kakku on supersuklainen. Tätä oli tarjolla pienissä läksiäisissämme Joensuussa, ja reseptiä vaadittiin näytille
Eilen vietimme mukavaa iltaa ystävien kanssa grillaillen ja saunoen. Jälkkäriksi kokeilin vähän uudentyyppistä mutakakkuversiota, jonka bongasin Cillan blogista
Kanadan ihanien jääjogurttien innottamana kokeilin uutta makuyhdistelmää kaakaosta ja banaanista. Banaanin arvelin tuovan lisää luonnollista makeutta jääjogurttiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.