Rapsakkaa sunnuntaita. Jokos siellä alkaa pakkanen olla lauhtumaan päin. Meillä pyhät ovat kuluneet sisätiloissa, Sisulle nousi korkea kuume ja alkoi kova yskä ennen Loppiaista
H. i. p. h. e. ,. S. u. r. d. t. n. k. o. l. m. a. s. v. j. V. ä. y. O. ö. E. P. A. K. M. 1. 0. %. T. -. D. J. 2. 8. 6. c. w. L. W. F. b. I. (. ). 3. 4. =. R. ". N. g. f. i l
M. m. p. i. t. h. ä. n. s. e. a. N. l. j. o. k. d. u. S. r. v. C. c. g. -. b. T. A. `. x. G. (. ). 1. y. ½. 2. ö. 3. 0. 4. 5. V. ,. P. H. K. L. 8. %. O. R. f. E. ) l
Heippa. Tahaton blogitauko venyi taas pitkäksi. Harmittaa, kun ei ehdi panostaa tähän niin paljon kuin tahtoisi, mutta välillä tuntuu ettei vuorokauden tunnit vain riitä
Vietimme eilen tyttöjen iltaa nyyttäriperiaatteella ja minulla oli kunnia olla jälkkärivastaava. Voin, sokerin ja suklaan suurena rakastajana olin roolistani todella otettu
Olen aiemmin kokeillut hedelmäsangriaa joka tehtiin valkoviiniin (sangria blanco). Heippa. Syntymäpäiväni kunniaksi tein ihanaa sangriaa ja tietysti kakkuja
Onpas ollut hulinaa. Pienin pumpsukka täytti tänään kolme vuotta. Aamulla ei meidän välissä meinannut enää uni maistua kun tuleva päivä jännitti niin että pieniä varpaita kihelmöi
M. u. k. a. v. i. s. ä. n. p. l. e. K. y. o. m. t. r. ,. <. 3. h. d. j. G. U. E. S. c. H. -. g. ). P. ö. L. 1. 7. 5. Y. Ä. J. 2. F. V. C. B. (. ½. 6. A. f. I. R. T. J l. d l
Hei, se olis sitten lokakuu. Eilen meillä oli Mandin kanssa herkkupäivä. Teki mieli jotain supermakeaa nopean sokerihumalan aiheuttajaa, joten kaivettiin reseptikirja esiin
Viikonloppuna vanhempani kävivät pitkästä aikaa kylässä ja tulivat suoraan sienimetsältä. Sain tuliaisiksi puolukoita ja suppilovahveroita, joista jälkimmäiset leivoin piirakkaan
Hiphei, Superdieetin kolmas viikko on jo kohta taputeltu. Vielä homma tuntuu mielekkäältä ja virtaa dieettaamiseen riittää, luovuttaminen ei ole käynyt mielessä
Mmmm. pitihän sitä testata. Niin paljon sitä on jokaisessa mediassa hehkutettu. Siispä tässä omiin arkistoihin ja teille jaettavaksi ihastuttavasta Chicling- blogista napattu The original recipe
Katso keittoaika pastapussin kyljestä ja ajoita pasten keittäminen sen mukaan, että kun kastike on valmis on pastakin “al dente”, eli pureksittavan kypsä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.