Täydellistä tämä raikas jäädytetty klassikko jälkiruoka onkin, sillä sen valmistaminen onnistuu omassa kotipakastimessa ilman erikoisvälineitä tai kallista jäätelökonetta
V. i. m. e. s. u. n. t. a. v. h. r. P. l. ä. 7. 0. y. p. T. j. o. d. k. ö. ,. (. ). J. E. L. -. b. g. K. F. z. M. 1. 5. 2. 3. C. x. c. S. R. /. 4. A. +. I. H. '. O. D. d l. g -. p k. g )
Ihana herkullinen klassikkoleivonnainen, joka on kaiken lisäksi vielä helppo tehdäkkin. Olen joskus ennenkin ihmetellyt, miksi vanhat ihanat klassikot tuppaavat painumaan unholaan uusien leivontatrendien myötä
T. u. l. i. h. a. t. o. v. n. s. e. k. m. (. y. ). d. j. ä. 7. 0. -. 8. r. p. ö. ,. L. S. b. f. P. K. J. C. R. ". c. N. g. x. `. B. q. H. G. M. A. 2. 5. 1. 4. E. V. O. U. d l. t l
Tein ekaa kertaa elämässäni uppomunia. Ja voi, miten vallattoman vaivattomia ne olivat. Eli onnistuin. Keitin myös napakkaa parsaa ja tein ehkä toka kertaa hollandaisea
E. n. o. l. e. t. d. a. p. i. k. ä. h. y. r. u. m. s. J. j. ". f. -. L. ,. ö. ). T. v. H. K. S. g. M. 6. 0. 1. 9. 3. b. I. N. P. U. A. /. 2. 4. 5. R. O. 7. (. F. &. W. w. d l
Olen aina ollut enemmän paistettujen kuin hyydytettyjen juustokakkujen ystävä, joten klassista New York cheesecakea oli pakko päästä kokeilemaan ensimmäisen sopivan tilaisuuden tullen
Raparperia tursuaa meillä joka nurkasta ja tulipa siitä kokeiltua gluteenitonkin versio. Osa kakkupohjan keltuaisista jemmataan vaniljakastiketta varten, joka keitellään oikeasta vaniljasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.