Hei. Pitkästä aikaa. ). Toivottavasti ette ole ihan kokonaan unohtaneet meitä. Me sen sijaan olemme anteeksipyynnön velkaa, että tuosta noin vain kertomatta olimme neljä kuukautta hiljaa
Uuden herkutteluvuoden aloitimme perinteisillä mätileivillä ja perunaletuilla, joihin sopi hyvin seuralaiseksi smetana, mäti, punasipuli ja ruohosipuli
Tartar on noussut huipputrendikkääksi herkuksi, ja siihen törmää nyt kaikkialla. Tällä viikolla tartaria tarjoiltiin niin Suomen kokkimaajoukkueen uuden harjoitustilan Leijonarannan avajaisissa, Suomalaisen ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkintojen jakotilaisuudessa kuin myös kokkikoulu Espan tilaisuudessa, joissa varsinaissuomalaiset ruokatuottajat esittäytyivät helsinkiläisille
Tässä annoksessa on elokuussa itse poimittuja tatteja risoton seassa. Ensin laitan pannulle voita sulamaan, lisään sitten salottisipulia pieneksi silputtuna ja hetken päästä pieneksi pilkotut tatit
Tuttu insinöörismies kyseli, tulisinko riistamakkaratalkoisiin. Ei tarvinnut kauan miettiä. Reseptejä ryhdyttiin tutkimaan ja aineksia hankkimaan siltä seisomalta
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Smoothiekakku sijoittuu matkan alkuun eli kuvastaa kuluvaa vuosikymmentä. Tämän vuoden teemana on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tutustua suomalaiseen leivontaperinteeseen eri vuosikymmenillä
Jääkaapissa marjat ja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.