vanha kunnon Ambrosiakakku on juuri oikea valinta. Ambrosiakakku ei ole liian makea tai kermainen vaan mokkatäyte ja makea kuorrute tasapainottavat toinen toisiaan juuri oikealla tavalla
eli "kummallisia yhdistelmiä osa kukatiespekoni-viski-suklaaruudut aka "laillinen pahe"tarvitset250 g pekonia240 g voita300 g tummaa suklaata2 1/2 dl sokeria1 1/4 dl fariinisokeria5 suurta munaamustapippuria1/2 dl hyvää kaakaojauhetta1/2 tl suolaa, mielellään savustettua, jos löydät3 3/4 dl jauhoja1 dl pekaanipähkinämurskaaviskiäEsilämmitä uuni 180 asteeseenPaista pekoni rapeaksi, anna rasvan valua pois, kuivaa siivut ja murenna pekoni pieniksi muruiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.