Näitä yleensä tarjoillaan aterioiden alkupalana pastan tavoin, tosin jollain proteiinipitoisemmalla kastikkeella tarjoiltuna isompi satsi gnoccheja pääruokana vie takuuvarmasti nälän kuin nälän
Tottakai siinä on oma vaivansa miettiä etukäteen, mitä tilaa ja oma vaivansa ajaa vartti suuntaansa moottoritietä pitkin hakemaan niitä tuotteita, mutta se kyllä kannattaa, paluuta entiseen ei kohdallani ole
Myllärinluomuleivonta kilpailu etenee ja marraskuussa aiheena oli ”juuresta se alkaa”. ja päädyin leipomaan rapeaa ohuen ohutta näkkileipää koska sille on lähestyvien
Meillä tämä ruoka menee nimellä Tagliatelle verdi, siis vihreätä Tagliatelle nauha pastaa ja meillä se tarjoillaan aina kanan ja Gorgonzolajuustokastikkeen kanssa
Puhdista sisäfilee jajaa se kuuteen osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sipulisilppu, murennettu juusto ja voi kasarissa, kuumenna hitaasti ja sekoita, kunnes juusto sulaa
Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynsi kulhoon. rusetti-, kierre-, farfallepastaa. Lisää vesi, kerma, maito, kasvisliemikuutio ja muskottipähkinä
Alkuvuodesta tyttäreni jäi äitiyslomalle ja pyrimme käymään viikottain yhteisellä lounaalla. Näin juttusarjassa Lounaalla Etelä-Helsingissä ilmestyi useampiakin lounaskertomuksia
Nyt on nokkosen satokausi ja siis oiva aika valmistaa nokkosesta kaikenlaisia herkkuja. Maanantaina valmistin nokkossoppaa ja kuin tilauksesta oli viikko sitten Hesarin torstailiitteessä nokkospeston ohje
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.