Perjantaina. jääkaapissa odottivat parsanippu ja nieriää, loistavat ainekset moneen. herkkuun. Tällä kertaa kuitenkin piti saada jotain nopeasti mutta viikonlopun
Hiero koipiin mausteeksi suolaa, timjamia, rosmariinia ja rouhittua musta- ja valkopippuria. Pilko uunivuokaan porkkanoita ja sipulia ja nosta ankankoivet kasvisten päälle
Meillä on elämä pyörinyt viimeaikoina kiivaasti opiskeluiden ja raksan ympärillä, siinä sivussa on pidetty lapset hengissä ja koti jonkin näköisessä kuosissa
Näin tehtyjä ankankoipia saa säilykkeinä hyvin varustelluista kaupoista ja niiden valmistaminen on todella helppoa, sillä pinnan saa rapeaksi paistamalla koivet paistinpannulla ankanrasvassa
Tämä oli "tilauspäivällinen", jonka tein isäni syntymäpäivien kunniaksi. Päivänsankari vaikutti tyytyväiseltä kestitykseen ja itse tykästyin kastikkeeseen kovasti - jota olisi kyllä saanut olla ainakin tuplamäärä
Tämä ohje on uusimmasta Kevyt Kokki- lehdestä, joka on ehdottomasti yksi lempiruokalehdistäni. Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
Ankan rintafileet appelsiinikastikkeessa. RANSKALAISET HERKUT. Kun tyttäreni olivat pieniä, he halusivat usein syödä Acapulcon ankkaa, suomeksi lasten mieleen suunniteltua kana-annosta, joka ei ollut ankkaa nähnytkään
Lisää lohta. kaupassa oli tarjouksessa kokonainen norjalainen lohi, joten siitähän riitti kahteen erilaiseen ruokaan (+pää ja ruodot liemeksi kolmanteen)
Y. R. T. I. K. A. L. U. N. n. 1. k. g. a. l. u. r. i. t. f. e. s. v. o. ö. j. y. ä. h. p. m. (. ). 2. /. D. -. 3. 0. 6. P. 8. S. M. à. ´. c. ,. 7. O. E. 4. B. d. k g. t l. m l
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.