M. i. n. ä. o. l. e. k. y. t. K. a. u. p. h. 2. 4. v. j. d. m. s. ö. ,. r. V. T. /. H. S. R. f. -. b. g. A. (. ). L. N. 6. 8. 0. 1. +. c. 5. J. €. P. t l
A. n. k. a. r. i. t. p. e. l. s. -. u. v. (. 4. ). 7. 0. g. 2. f. ä. o. j. 1. ,. 5. /. d. b. m. z. H. h. y. N. L. ö. R. P. M. J. K. S. U. 3. T. 8. d l. t l
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
Poista kirsikoista kivet viiltämällä kirsikan pohjaosaan pieni aukko ja kaivamalla kivi varovasti ulos kapealla terällä (itse käytin tähän tarkoitukseen kapeaa leikkelehaarukkaa)
½ dl perunajauhoja. Mausta seos kevyesti vasta rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Vaahdota kuohukerma ja lisää se juuri ennen tarjoilua kastikepohjaan
Y. r. i. t. n. k. e. s. ä. j. o. a. v. l. p. u. ,. m. P. h. V. ö. d. y. H. g. S. c. T. A. K. b. 2. f. 1. L. E. 8. 0. -. 3. J. M. 5. O. (. ). N. C. d l. t l
T. ä. m. n. k. u. a. d. e. b. l. o. g. j. i. r. h. s. t. v. ,. p. y. x. A. V. ö. (. ). Y. f. -. /. c. K. w. M. S. O. G. N. C. 1. 5. 6. 2. L. J. Ä. P. 7. W. d l. t l
Tee ankan rasvaan ristikkäisviillot ja laita fileet kylmään pannuun. Kuumenna fileitä hiljalleen, jolloin rasva alkaa sulamaan ja kaada välillä rasvaa pois pannulta
Käännä ja ruskista pari minuuttia. Ota ankanrinnat uunista ja kääri folioon. Lisukkeeksi vielä vihreää salaattia ja nopea mutta taatusti maistuva ateria on valmis
Kuori ja viipaloi porkkanat lanteiksi. Keitä ne ja huuhdo kylmässä vedessä. Paloittele sokeriherneenpalot ja kääntele herneenpalat sekä porkkanat voisulassa
S. a. v. u. s. t. l. e. ä. i. n. k. r. o. h. m. p. j. N. y. J. ,. -. A. W. d. f. ö. O. c. T. 1. 8. 9. 6. V. U. E. K. R. I. 2. P. L. 0. M. D. F. /. 3. H
Pierre Saint Emilion Grand Cru, jaEspanjanRiojasta Marques de Arienzo Gran Reserva. Ja täytyy sanoa, että tuo elegantti ranskis, jonka mukaan valmistettava ruoka valittiin oli napa kymppi aterian kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.