Kalapäivä. Joskus voi käyttää puolivalmisteita. Se on ihan FINE, koska sitä varten ne on keksitty. Tämä blogi jakaatodellisiaarkiruokareseptejä, joten jaan myös joskus vinkkejä, miten käyttää näitä puolivalmisteita siten, että saat niistä maukastaruokaa
Omasuosikkialueeniaperitivoille on PonteMilvio. Tämä rapea, öljyinen jasuolainenvalkoinenpizza sopii aamiaiseksi, välipalaksi, mortadellalla täytettynä lounaaksi, aperitivo-herkuksitai lähes missä vaantilanteessa
Pippuripihvi taitaaollaruokajonkakaikki tietää jajosta on yhtä monta versioo kun on syöjiäkin. Sisäfileen parhaimmastajamureimmastakohdasta väännetty piffi
Tänään tein vieraille ennen varsinaistaillallistaaperitiivi-kattauksen. Italialaisestaaperitiivista myöhemmin lisää, mutta tässä saatte ohjeet kolmeen erilaiseen crostinoon joitaaperitiivi-pöytäänvalmistin
Koska risotto ei tunnetusti odotaruokailijoita, tarjoiliinitalialaisellaillallisellaaperitivonodottajille (olisi ehkä kannattanut syödä enemmän näitä leipiä ja jättää vaikka risotto tekemättä, tällä kertaaodotusta ei palkittu kovin ruhtinaallisenmaukkaallarisotolla)
Joku rakentaaroskakatoksen siihen samaan rytinään talonkanssa - toisille se on pihan / puutarhan yleisilmeen rakentelussa vähintäänkin aikakorkealla tärkeysjärjestyksessä
Tuo ilta oli lomamme ensimmäinen jasatuimmekuuluisallePonte Vecchio -sillallehiemansattumalta. Minäkin osallistuin tuolloin matkakuvahaasteen ensimmäiseen osaan, ja ilokseni olen viime aikoina törmännyt haasteen toiseen osaan
Tapas-aikaankannattaasuunnataaperitivolle, jolloin drinkin hinnalla on tarjolla joko lautasellavalmiiksituotujatapaksiataiseisovasta pöydästä noudettaviatapaksia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.