R. a. k. s. t. n. l. e. h. i. ä. K. O. d. u. r. m. ,. o. p. j. ö. y. v. J. T. A. -. P. 1. 7. 5. g. /. 2. 0. (. ). 3. S. L. V. M. N. H. d l. t l. g ). s e
Niin ja sitten nuo cupcaket, joista jo kuva vilahti alussa, pohjana jo aiemmin blogissa esiintynyt Devil's food cake cupcaketDevil's food cake cupcakesn
Saatan vielä joskus kehittää täytteestä version, johon tulee "ihan oikeaa" appelsiiniaja aprikoosia, koska tuhti suklaakakku kyllä kestää vahvempiakin makuja
Suklaajaappelsiini, suklaa-appelsiini, appelsiinisuklaa on armoitettu parivaljakko. Pelkkä appelsiinituorejuustokin antaa jo aika paljon appelsiinin makua, mutta minä käytin vahvistuksena vielä appelsiiniaromia, jota äitini oli ostanut Lidlistä (Belbake-merkkistä – en tiedä, kuuluvatko leivonta-aromit vakiovalikoimaan, vai oliko kyseessä kampanjatuote)
Tällä kertaa lorautin kahvin sijaan mukaan Cointreauta tuota appelsiinisutta lisäämään. Ja sitten on vielä suklaa, joka lohduttaa sellaisissakin vastoinkäymisissä, joiden keskeltä ei välttämättä jaksa edes sängystä itseään sosiaalisesti hyväksyttävään habitukseen nousta siivoamaan
H. e. i. p. a. =. ). N. y. t. l. n. s. h. r. k. u. c. j. T. ä. o. 2. d. v. 1. ¼. ½. 0. g. m. (. -. L. 6. S. V. ,. 3. J. 4. A. /. 5. K. R. C. M. E. I. Ä. b. D. - l. d l. t l. m i
Raakasuklaan valmistus on tosi nopeaa ja helppoa (jollet vielä ole kokeillut) käytännössä yksinkertaisimmillaan raakasuklaan valmistus tapahtuu niin, että hennossa vesihauteessa sulatetaan joko kaakaovoi juoksevaan muotoon ja sekaan lisätään raakakaakaojauhetta sekä makeutusta, ohje
Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaanja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaallaja tuoreilla marjoilla
Koristeeksi suklaataja mandariini tai mitä ikinä itse keksii. Kuumenna appelsiinin mehu kiehuvaksi ja lisää siihen liivatteet, sekoita huolellisesti täytteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.