K. e. v. ä. t. o. n. i. h. d. l. u. O. k. r. a. p. j. s. y. m. ö. ,. A. S. f. E. (. 2. ). 1. 3. 0. 7. 5. g. L. 8. P. V. ". -. M. N. I. R. T. x. B. F. c. C. G. z. d l
Kuten blogia säännöllisesti seuraaville on varmaan käynyt selväksi, meillä on poikaystäväni kanssa tapana kokata aina viikonloppuisin (joskus arkenakin) joku “parempi” illallinen ja nauttia sen kanssa viiniä
Nyt kun ankkaa alkaa Suomessakin saada kaupoista ei appelsiiniankkaa kannata jättää kokeilematta. Appelsiiniankka on ranskalainen klassikko vaikka myös kunniaa tästä ruokalajista ovat pyrkineet omimaan itselleen ainakin myös italialaiset
Ankka on ehdottomasti yksi lempiraaka-aineistani. Fenkolia taas tulee käytettyä liiankin vähän. Nuo kaksi sopivat yhteen kuin valettu ja appelsiini antaa ruoalle hienon aromin
Minä kuitenkin käytin kaappiin aikaisemmin appelsiiniankkaa varten hankittua Grand Marnieria. Olen ehkä aiemminkin jo maininnut, että leipominen ei ole lempipuuhaani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.