,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. J. o. s. e. t. i. h. l. p. a. n. ä. y. v. j. m. u. k. r. ö. d. T. -. R. A. K. N. g. M. P. (. 4. ). 1. 8. 0. 5. ½. 2. 3. S. L. V. r k. t l
Ssämien idea on, että salaatinlehteen kääritään täytteitä ja ne syödään käsin. Ja miksei joulupöytäänkin, jos halutaan tarjota jotain muuta kuin perinteisen suomalaisen joulupöydän anteja
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. P. a. h. d. e. t. u. l. i. p. ä. v. j. o. n. s. k. r. y. ö. m. K. b. c. -. T. 4. ½. (. ). S. Y. A. g. 2. 5. 0. V. H. L. 1. M
Nyt päätin kuitenkin jo viikolla, että alkuruokakin on valmistettava. Pääruuan paahtopaisti valmistui kuin itsestään uunissa, joten alkuruuan kanssa sai vähän näperrelläkin
Eilinen joukkueaika-ajo olikin jännittävämpi, kuin olin toivonut. Lähetys suomenkielisellä selostuksella tulee vasta jälkikäteen myöhään illalla, katsomme sen vasta sitten, Peter ja Christian Selinin selostuksia kannattaa odottaa
Purista päälle limetin ja sitruunan mehu niin, että viipaleet kostuvat joka puolelta. Lisää kulhoon tuoretta chiliä maun mukaan, tomaattikuutiot, avokado, korianteria ja suolaa ja mustapippuria ja lorauta vielä vähän oliiviöljyäkin joukkoon
Tämä blogin kirjoittaminen on ajatuksena loistava, mutta se toteutus jää kyllä helpostikin. Meikäläisen suurin kompastuskivi taitaa olla se, ettei ruokia ja niiden valmistus vaiheita tule kuvattua
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. 7. 0. g. t. o. m. a. e. j. i. k. u. r. s. ä. l. y. 1. p. 2. -. 4. v. n. c. h. b. –. 5. d. /. ö. K. L. 3. M. P. T. S. 6. 8. H. I. J. ”. (. C. B. ) g. d l
Tämä alkuruoka löytyy menuista nimellä acciughe tai alici marinate, marinoidut sardellit, ja se on yleinen antipasto merenranta-Italiassa, mausteet ja yrtit vaihtelevat vähän sen mukaan missä päin maata liikutaan
Sain satkun ostosrahaa, jolla pääsin testaamaan Expert -nettikauppaa. Helppoa ja edullista juustokeittoa ei tarvitse yhtään vähätellä juhlavampanakaan ateriana - vaikkapa nyt - pääsiäispäivällisen alkuruokana
Kuutioi lihat ja laita eri lajit omiin kulhoihinsa, katkaravut omaansa. Sianlihan kypsymisaika on noin 15 minuuttia, pihviliha valmistuu noin 5 minuutissa ja katkaravut neljässä
Menussa alkuruokana oli lohi - katkaraputartar, pääruokana ankkaa appelsiinikastikkeessa pinaatin kanssa ja jälkiruoka suklaakakkua ja limettikermavaahtoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.