Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Paistetutnuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
Tässä kaksi köyhänmiehen lohilaatikko eli eipä käytetä lohta vaan purkkitonnikalaa. Köyhänmiehen lohilaatikko nro 1 (Makupalat). Köyhänmiehen lohilaatikko nro 2 (Safkaa)
Valuta nuudelit ja lisää kasvisten joukkoon pannulle. 2 ptk täysjyvänuudeleita1 pss espanjan vihanneksia0,5 tl chilitahnaa0,5 tl inkivääritahnaaKeitä nuudelit ja valmista kasvikset pannulla pakkauksen ohjeen mukaan
Keitä nuudelit puolikypsiksi paketin ohjeen mukaan (noin puolet vaaditusta keitinajasta). Lisää joukkoon raastetut valkosipuli ja inkivääri, kuutioitu broileri, nuudelit, paksoit, idut, vesi ja viimeisenä katkaravun pyrstöt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.