Mietin tässä pikkujouluaikojen herkkuja ja muistin pitkästä aikaa yhden lemppareistani. Tästä blogista en reseptiä edes löytänyt, joten tottahan se piti kaivaa vanhoista arkistoista näytille
Arkistojen kätköistä tammikuulta 2013 - Tämä on edelleen yksi toisen blogini etsityimmistä resepteistä, joten laitetaan nyt tännekin, Sitruunainen rahkapiirakka eli pellillinen makeaa
Vieläkö Sinulla on mustikoita pakastimessa. Jos, niin kokeilepa tällaista herkkua. Yleensä olen tehnyt tätä kaurapaistosta omenoista, mutta mustikka toimii myös vallan mainiosti
Tämä ihanaakin ihanempi piparimarenkikakku sopii loistavasti jouluun. Kaivoin sen siksi tässä vaiheessa tuolta arkistojen kätköistä, jos joku etsii kahvipöytään jotain erikoisempaa tarjottavaa
Tässä tuli vahingossa pidettyä blogitako. Jatkossa voisi olla hyvä opetella ilmoittamaan niistä. Töissä oli melkoista hulinaa loppusyksy ja jotenkin miljoona muuta asiaa tehtävänä vaikka mielessä (ja kamerassa) koko ajan olikin
Wanhan Porvoon keittiössä leijailee vahvan pannukahvin tuoksu. Kahvin seuraksi teen pikaisesti yksinkertaisen "Wanhan Kondiittorin Mustikkaherkun", joka valmistuu alle 10 minuutissa ja ilman paistamista todellisista herkuista seuraavasti
Edessä vasemmalla lohipiiras, keskellä passionkakku ja takaoikealla suklaamoussekakku. Viikonlopun iltapäiväteen vieraiden joukossa oli myös keliaakikko ystävä, niinpä päätin valmistaa tarjottavat kaikille sopiviksi, samalla kevensin kakkujen täytteitä hieman
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.