-). Rahka-voitaikina. Paista uunissa 200 asteessa runsaat 30min. Mietin tässä pikkujouluaikojen herkkuja ja muistin pitkästä aikaa yhden lemppareistani
(hieman kannattaa mantelilastuja murentaa, voi korvata myös manteli- tai pähkinärouheella). (2 x halk. vanilijakreemijauhetta 10 g (3 reilua tl). 3 dl vispikermaa. 30 g valkosuklaata. 30 minuuttia ja jätä sen jälkeen uuniin kuivumaan uunin luukku raollaan. 2 x halk. 3 reilua tl. 3 dl vispikermaa. 30 g valkosuklaata. 30 min
Reseptiarkiston siirtoa blogin puolelle. net - sivustolle, mutta hermostuin asiaan jonkun verran, kun sanasta sanaan oma reseptini tuli vastaan reseptien indeksointipalvelussa ilman mainintaa reseptin laatijasta
Paista 200-asteisessa uunissa n. Tämä resepti löytyy jo arkistosta, mutta koska tämä on yksi suosikeistani, niin oikeutan itseni lisäämään sen uudelleen
Finn-Guildin lehtijuttuhommien merkeissä ajattelin kuitenkin testata, kuinka voileipäkakusta saisi tehtyä vähän matalamman kynnyksen leivonnaisen, vähemmällä vaivalla ja ehkä myös pienemmälle syöjämäärälle
Niiden sijaan voi leivonnassa käyttää puhdasta kauraa, peruna-, riisi-, tattari- ja maissijauhoja, manteli- ja pähkinäjauheita, kookoshiutaleita sekä erilaisia siemeniä
Viime aikoina olen myös voidellut korvapuustini uunista oton jälkeen siirappi-vesisekoituksella jolloin pullista tulee vieläkin paremman makuisia, suosittelen
3. Huijauspihvit, ABC. n lehtipihvit, Saiturin lehtipihvit, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näistä syntyi kohu tänä vuonna, mutta ovat löytyneet eräänkin blogin arkistosta jo kolmisen vuotta, jos oikein muistan
Pähkinän sijasta laitoin päälle Kuidukas-leseseosta ja raesokeria. 150 g voita tai margariinia1 ½ dl sokeria2 munaa3 ½ dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta2 tl kardemummaa (ei jauheena)2 dl maitoaPinnalle. Paista 180-200 asteessa uunin keskitasolla 35-40 minuuttia. 3 ½ dl vehnäjauhoja
Sehän tarkoittaa sitä, että on neulottava uutta talvikautta varten uusi pipo-huivisetti. Koristeeksi virkkasin pipon reunalle hauskan tähtikuvion, joka on Beyond the Square Crochet Motifs -kirjastani
Nauris- ja perunakuutiot päällä, punajuuret alla, välissä ja päällä smetanaa ja vuohenjuustoa. Pompidou-keskuksen ravintola on sen ylimmässä kerroksessa
Vanhemman polven mestari Jan Hedh on saanut joukon nuoria seuraajia, joita yhdistää intohimo hyviin raaka-aineisiin ja kiireettömästi leivottuun leipään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.