Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Tulevan viikonlopun kunniaksi tarjolla herkullinen gluteeniton kääretorttu. Tein myös täytteet maidottomana joten tämä kääretorttu maistuu myös vegaaneille
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
* * *. For English please see here. Maailmassa on paljonkin mysteereitä, joihin minulla ei ole vastauksia, Niinkuin se, miten Midsomerissa riittää asukkaita
Vuoden ensimmäinen resepti on niinkin perinteinen kuin pallillinen pannukakkua. Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa
Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka on gluteeniton "superleipä"
Pizzapannari. Pizzaperjantai. Vaan eipä jaksanut alkaa pizzataikinaa tekemään ja vanuttelemaan. Mutta kun mieli kuitenkin teki pizzaa niin piti mennä matalimman kautta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.