Olen ihan hurahtanut härkikseen. Niin paljon, että lopetin toviksi nyhtökauran jahtaamisen. Laktoositon ja proteiinipitoinen (17 g/100g) härkäpapuvalmiste, eli härkis on rakenteeltaan kuin pitkään haudutettua lihaa ja siinä on sellaisenaankin makua
Tänä vuonna syntymäpäiväkakuksi toivoin porkkanakakkua. Yleensä juhlapöydässä vuosien kulumista ovat sulostuttaneet ja vanhenemista loiventaneet syntisen suklaiset herkut kuten suolakaramellisuklaa
Tykkään. valmistaa kokonaista kalaa ja ilahduin kun näin kalatiskillä kokonaisia. ahvenia. Ahven on aina ollut minun yksi lempikaloistani ja itseasiassa pidän enemmän
Blogin suosituin resepti on syyskuussa 2014 julkaistu nyhtökanaresepti. Kesävieraille rakkaudella valmistettu ruoka on yhä kuukaudesta toiseen kolmen luetuimman reseptin joukossa
Manteli on noussut silmissäni ihan uuteen arvoon. Aikaisemmin kaikki pähkinät ja siemenet jyräsivät sen mennen tullen, mutta viimeaikoina olen alkanut arvostaa mantelin makua, ravintoarvoja ja käyttökelpoisuutta ihan uudella tavalla
Smetanan oluthaara sijaitsee toistaiseksi Länsi-Vantaalla, ja sinne matkani nyt johtaakin. Kurvaan kiesilläni pihaan, jossa Tapio Mäskihärkä odottelee kyytiään saapuvaksi
Kesällä on oikeastaan todella virkistävää jättää keittiöpuuhat omaan arvoonsa ja keskittyä muihin asioihin, kuten ulkoiluun, retkeilyyn tai vaikkapa vain loikoiluun ja lomailuun
Oli ihan pakko heti testata uusimman ruokalehden resepti, kaalicarbonara. Pasta carbonara on yksi minun lempipastoistani ja suosikkeja on myös kaikenlaiset kaaliruuat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.