H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
Pahoittelen pitkää bloggaustaukoa. Viime aikoina ei ole riittänyt paukkuja reseptien etsimiseen tai keksimiseen, vaan olen kierrättänyt keittiössäni samoja vanhoja
Lihamureke syntyi mukaellen valion ohjetta. Lihamureke. 2 dl juustoraastetta. Paista lihamureketta uunin alatasolla (vähän alle) 200 asteessa 30 - 40 min tai kunnes mureke on kypsää. Kun lihamureke oli kypsää, nostin sen tekeytymään folion sisään ja nostin uunin lämmön 225, jotta perunat saivat kunnolla paahdettua pintaa. 2 dl juustoraastetta
O. l. i. p. a. s. t. ä. n. j. o. y. v. k. u. h. e. ,. m. ö. T. r. f. ). I. J. H. b. c. 7. 5. 0. g. L. P. S. M. 2. 3. 1. (. B. å. d. 4. -. ½. V. K. R. N. ". F. ) l. d l
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
Mikki rakastaa bolognese-kastiketta, kun taas itse en juuri välitä mistään jauheliharuoista. Mutta ajattelin, että mikäli kastikkeen joukkoon lisätään punkkua, pekonia ja aimo annos parmesania, niin mullekin maistuu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.