Laita chiasiemenet sekä taatelit likoamaan veteen mielellään jo edellisenä iltana. Anna puuron kiehua vielä muutama minuutti, lisää joukkoon vaniljahera ja valkuainen sekä piparkakkumauste ja jätä herkku tekeytymään pieneksi hetkeksi kannen alle
Kyllähän minun on tämä yksinkertainen mutta niin maittava riisipuurokin tänne blogiini saatava. Teen tämän haudutuskattilassa yleensä aina torstaisin koska koululaiset menee silloin myöhempään kouluun ei tarvi äidin herätä kukonlaulun aikaan valmistaan puuroa
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Jos olet levittänyt kasvikset pellille tasaisesti niin, että ne eivät ole täysin kiinni toisissaan, lopputuloksena pitäisi olla sopivasti paistunut kala sekä päältä rapeat, sisältä pehmeät uunikasvikset
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Moi. Tässä olisi nyt jouluaaton aamupalapuuro ja jälkiruoka hoidettuna lähes samalla kertaa. Testasin ensin vinkin jossa tehdään riisipuuro uunissa paistopussissa
- Kiehauta vesi sekä voi ja lisää siihen puuroriisit. Puuro palaa helposti kattilan pohjaan ja siksi sitä kannattaa ahkerasti sekoitella pohjaa myöten keittämisen aikana
Tässä vaan on se juttu, että riisit pysyvät ehjänä ja kerma sekä maito imeytyy kunnolla riiseihin. Riisipuurosta pitää löytyä kermaa, kulutusmaitoa, voita, sokeria ja kanelia
) Tämä ruoka palvelee iltapalana sekä pääruokana. Meillä syödään riisipuuroa ympäri vuoden. Jouluna laitan kanelia ja sokeria annosten pinnalle, muulloin voinokareen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.