Vaikka viime aikoina broileria on syöty enemmän kuin tarpeeksi, uskalsin sitä silti laittaa. Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin
Me ollaan paljon katseltu porukalla mökillä ruokaohjelmia ja tykätään kokeilla erilaisia reseptejä. Ville Haapasalon ruokaohjelmat ovat olleet suosittuja, samoin Masterchefit
Itseasiassa minulla on nyt kaksi valurautapataa, soikea (sopiva) ja pyöreä (aika iso), jonka hankin opiskeluvuosinani ollessani kesätöissä Kokkipuodissa
aurajuustoa muruna (enemmänkin voi laittaa. Jo aikaa sitten olin tulostanut Valion sivuilta montakin vaihtoehtoa, joista nyt kokeiluun pääsi slaavilainen kana/broileripata
Jotenolkoonkin karu ja autenttinen esillepano, hyvää siitä tulee. Tällaisissa pastoissa on muistettava jättää pasta aavistuksen alikypsäksi ennen kastikkeeseen lisäämistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.