Isälle voisi maistua nämä. ainakin todistetusti meillä jo hiukka euajassa. Ja maistuvia pikkusuolaisia myös kahvipöytään, illanistujaisiin ja pikkujouluihin
Eilen Mimmin keittiössä leivottiin koko päivä, ihan kun ennen vanhaan. Sitten olikin kyllä rätti-poikki olotila iltasella, mutta onpa pakastinkin pullollaan niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia
Moni kyseli minulta ohjetta tuohon Aavan pipo ja huivi-settiin ja tässäpä nyt jonkinlaiset. Huomioithan, että mulla on melko löysä käsiala ja jos teet samoilla silmukoilla, saattaa omasta pipostasi tulla vauvakokoinen
Enää kaksi viikkoa jouluaattoon, mikä siis olisi parempi aika kutsua ystävät glögikutsuille. --) Hanki sekä perinteistä että vaaleaa glögiä ja tarjoile tietenkin piparit sekä joulutortut
Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Itsetehtyä tulisen ihanaa makkaraa, hieman vaihtelua kesän grillikaudelle
Tein jouluksi rahkavoitaikinasta helppoja ja herkullisia jauhelihakierteitä. Suurin osa odottaa kyllä vielä pakasteessa, kun eihän sitä jouluna mahdottomia ehdi syödä
Olen leiponut viime aikoina kakkupohjat gluteenittomina. Olen ensinnäkin halunnut testailla miten gluteenittomat jauhot käyttäytyvät, miltä kakkupohja maistuu ja miten se käyttäytyy leikattaessa, kostuttaessa jne
Nämä rapeat juustokierteet maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Ovat myös helppo tehdä, vaikka jos viimetinkaan haluaa jotain pientä suolaista tarjottavaksi tai esim keiton/ salaatin kanssa
Moikka taas pienen tauon jälkeen. Kesäloma on kyllä outo. Ajattelin, että ehdin tehdä lomalla postauksia pitkälle syksyyn asti valmiiksi ennen kuin kiireinen työrupeama taas syyskuussa alkaa
Kuluneet pari viikkoa keittiöni on muistuttanut pientä karkkitehdasta, kun olen suorittanut koekeitoksia Suomen Sokerille tehtävää yhteistyöreseptiä varten
Tänään sujahdettiin sitten oikein kunnolla arkeen lomien jälkeen, kun pojallakin alkoi taas koulu. Peruskoulun viimeinen vuosi alkoi ja luvassa on siis paljon haasteita sekä ammatinvalinnan vaikeus
Perunaa grilliin. Jo 200 vuoden ajan on peruna ollut suomalaisen ruoan kulmakivi. Se on ruokkinut. pohjoisen maamme miehet ja naiset niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.