Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Itsetehtyä tulisen ihanaa makkaraa, hieman vaihtelua kesän grillikaudelle
Hei maailma. Inspiroiva arkipostaus täällä. Päivän tarkoin mietitty logistiikka, joka mahdollistaa oikeiden henkilöiden olevan oikeissa paikoissa (duuni, tarha, isovanhempien hellä huoma) oikeaan aikaan, meni alas vessanpöntöstä kun esikoinen tuli aamulla sänkyyni kuumetta hehkuvana
Oletko kokeillut paahtaa kvinoaa. Se alkaa kuumetessaan paukahdella kuten maissinjyvät. Valitettavasti joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, ihan popcornille korvaajaa näistä siemenistä ei ole, kun ovat kokonsa puolestakin niin pieniä, eivätkä avaudu poksahtaessaan ihan samalla tavoin kuin maissinjyvät, mutta nam nam minkä makuyhdistelmän näistä sainkaan loihdittua
Hullujen Päivien ehdottomasti parasta antia ovat mielestäni Herkun ruokatarjoukset, joiden ansiosta tulee ostettua ja kokeiltua usein joitain vähän erikoisempiakin herkkuja
Koreaa misomarinoitua mallaspossua. 10. 7. 2016 by Merja 2 kommenttia. Misomarinadi antaa mallaspossulle ihanan umamisen, hieman makean ja pähkinäisen vivahteen
Mutta avaudunpa vielä hieman lisää blogin kannalta katsottuna. Lokakuu liukeni liukkaasti ja mun ajanlaskussa viimeinen syyskuukausi, usein vähän masentavakin marraskuu pyörähti käyntiin tällä kertaa ihanan aurinkoisissa merkeissä
Olen vuosikausia haaveillut tekeväni pääsiäiseksi suklaisia yllätysmunia. Hienoja sellaisia. Haluan, että pääsiäismunissani on oikea kananmunankuori ja että ne voi näin ollen maalata ja koristella
Synttäritarjottavina päätin tällä kertaa panostaa helppoihin suolaisiin leivonnaisiin. Löysin Yhteishyvän Ruoka-liitteestä 12/2010 ohjeen juusto-piparikierteille, jota muokkasin kinkkupitsaversioksi, sillä se on melko perusvarma valinta
Ensi viikonloppuna on taas jahti. Ei auta muu kuin jatkaa hirvenlihan kulutusta. Taas. Noin vuosi sitten investoimme makkarakoneeseen ja olemmekin ahkerasti kokeilleet eri reseptejä
kokoilempa nyt muiden blogeista ideoita, mitä aattelin toteuttaa joku kerta, nyt ei vaan oo aikaa keskittyä vielä väsäämään, niin jaan ideoita jo valmiiks muillekkin
Nopeasti avotulella grillattuja ostereita tulisen punaisen chilikastikkeen kera. Tässä on hyvä tapa tutustua osteriin, jollet koskaan ole niitä ennen maistanut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.