Levitä kastiketta pizzapohjan päälle. Jos tomaattikastiketta jää pizzatalkoissa yli, hyödynnä se lasagnen, makaronilaatikon tai jauhelihakastikkeen valmistuksessa
S. u. k. l. a. e. i. v. o. n. s. h. d. y. m. j. ä. t. T. r. b. w. ,. p. –. g. f. U. -. N. ö. B. H. E. ). K. P. V. c. C. L. F. 2. 5. 1. (. +. 3. ½. 4. *. 0. R. 7. ’. x. Y. A. I. '. D. M. G. z. d l. t l
Yksi kirjan lähtökohdista on pizzan arvostuksen nostaminen, sillä tämä nerokas ruoka on aivan liian aliarvostetussa asemassa ja maapallolla on liikaa huonoja ja intohimottomasti pizzaa pyörittäviä ravintoloita
Myös gluteenittoman ja vegaanisen pizzanpurijan ei tarvitse Roihussa pettyä, sillä gluteenittoman pizzan tai vegaanisen juuston saa ihan samaan hintaan
Maailman paras risotto on blogini kaikkein luetuin resepti, eikä syyttä. Onhan se paras tapa saada joka kerta täydellinen, kermaisen pehmeä risotto, joka nautitaan jopa mieluummin lusikalla kuin haarukalla
Teen näitä usein kaikkiin illanistujaisiin, uppoo kyllä varmasti kaikille. ) ite tykkään et pienempään muotoon tehty pizza on kivempi tarjoilla ja onhan ne aika söpöjäkin
Päätettiin lähteä selkeällä kahden pizzan taktiikalla testiin. Arkisemman pohjanrapeuttajan saa kotikonstein kuumentamalla uunipellin ennen pizzan asettamista pellille (jätä tällöin leivinpaperi välistä pois)
Hyvästä pizzataikinasta voit tehdä perinteiden pizzan kaulitsemalla sen ohueksi levyksi ja levittämällä päälle tomaattikastiketta, juustoa ja haluamasi täytteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.