P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
H. e. r. k. u. l. i. s. t. a. (. K. v. S. ä. ). J. h. n. o. m. g. y. L. p. b. j. M. ,. ". d. B. Q. c. w. G. -. N. 2. ö. 1. 0. 4. A. 3. T. P. C. /. 6. 8. ) l. k g
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Nyt yhteistyökumppanina on Dansukker ja pääosassa heidän erilaiset tummat sokerit ja siirapit. Tummat sokerit ja siirapit soveltuvat erinomaisesti myös ruoanlaittoon joten lähdin kisaan vuoden makeimman herkun tittelistä suolaisella ruualla
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
ja siitä burger. Jokainen on varmaan sitä maistanut ja osa varmasti syönyt siitä jo itsensä ulos. Ämerikkä, no tietysti jenkit ovat pitkälti tämän takana, ja Texasin pojat tekevät sen tyylillä
T. ä. t. p. e. r. i. a. m. k. l. s. h. -. ö. u. n. v. o. j. y. ,. M. O. z. L. (. ). H. g. K. D. P. 4. 5. d. N. I. J. Y. B. Q. 3. S. 1. 2. 0. C. 7. V. G. Ö. E. b. c. k g. d l. t l
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.