Ohje on Strömsöstä tutun kokin Paul Svenssonin Grilli Kuumana -kirjasta. Sekoita omena-sipuliseokseen, suolakurkku ja hillosipuli, loput omenasta, persilja ja majoneesi
Ohjeen tälle kastikkeelle nappasin K-ruoan sivuilta. Romesco-kastike. 2-3 tomaattia (250g). 1 ½ rkl puna- tai valkoviinietikkaa. 2-3 tomaattia (250g). 1 ½ rkl puna- tai valkoviinietikkaa
Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha. Eikä tarvitse myöskään syödä aina samaa ruokaa, kala- ja lihatiskien tarjonta on valtaisa
Äskettäin uutisoitiin, että Stockmann Herkku siirtyy S-ryhmälle. No nähtäväksi jää siirtyykö myös S-ryhmän kauppojen kuuluisan nuiva palvelukulttuuri uuteen konseptiin
Kuivasuolauksessa hierotaan lihan pintaan karkea merisuolaa noin 5 % lihan painosta ja annetaan suolaantua tarvittava aika lähellä nollan lämpötilaa (10 kg kinkku -> reilu kolme viikkoa), tämän jälkeen pintasuolaisuus vielä liotetaan kylmässä vedessä (10 kg kinkku -> viikko)
1 prk kermaviiliä. 1 dl sinappikurkkusalaattia. 1 tl kuivattua tilliä. mustapippuria myllystä. Oli todella kivan makuinen kermaviilikastike kalan kanssa
-. -. S. i. t. ä. l. h. e. n. k. u. J. a. C. d. r. j. M. y. f. F. c. ,. o. v. s. H. m. p. R. b. g. ö. 1. 0. E. (. ). T. L. B. ½. /. 4. 3. 5. K. O. 2. t l
Lisää sekaan hienoksi pilkotut maustekurkut, silputtu tilli sekä sitruunankuori ja -mehu. Eilisellä Viskin katoamistemppu -retkellä tuli napattua mukaan muutama pieni mänty, jotka päätyivät kotitalon ulkorappusille
Agalla on alkanut Kaasukunkku -kilpailu, johon myös tämä resepti osallistuu. Kun grilli ensimmäisen kerran käynnistetään talven jäljiltä, on se merkki siitä, että kevät on lähellä
-. -. -. -. K. a. l. u. t. o. k. ä. v. i. m. e. j. n. y. p. s. ,. ö. r. T. x. h. M. L. 2. 4. d. E. 1. b. (. c. ). ½. 0. g. S. O. C. I. J. 3. P. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.