Jag såg det här receptet rulla förbi på Twitter. I samma stund kom jag ihåg att vi hade lite överbliven potatismos i kylen och bestämde mig för att testa detta
Tein tätä saldea viime viikonloppuna lisukkeeksi illallispöytään (kun oli vaan pakko kehittää jotain hyvää ja vegeä paahdetun lampaan ja kermaperunoiden rinnalle…) ja päädyinkin syömään tätä parin pienen kylän edestä
Varhaiskaalikausi on alkanut, olen tehnyt siitä jo erilaisia helppojasalaatteja. Mehevät aasialaiset lihapullat, mausteinen vihreä curry ja raikas aasialainen varhaiskaalisalaatti nautittiin viikonloppuun aromaattisen ja hedelmäisen, puolikuivan, kymmenissä kilpailuissa palkintojajakunniamainintoja saaneen Hardys Nottage Hill Riesling* kanssa
Raa'at biffit. Kerrassaan kiinnostava valinta, Väli- ja Etelä-Amerikan seudulta löytyy paljon kiinnostavia ja rikkaita makuja, joita kuitenkin tunnetaan täälläpäin maailmaa vielä aika vähän
V. a. p. u. i. n. e. r. o. k. l. j. T. s. m. ö. t. ä. ,. v. h. y. -. I. d. ". P. B. f. á. R. b. g. 5. 0. (. ). E. S. 2. 1. D. /. 4. K. H. M. O. F. L. N. d l. t l
Kuori perunat ja pilko pieniksi kuutioiksi. Paista ensin perunat ja mausta ne suolalla. miedolla lämmöllä voissa ja lisää olut kun sipulit alkaa pehmetä
Talvisäillä kaipaa usein jotain tuhtia ja tammikuussa taas jotain kevyttä ja terveellistä. Toki nyt, kun kunnon pakkaset vain hetkeksi kävivät kylässä ja palasivat yhtä nopeasti takaisin sinne mistä tulivat, on liikkuminen lähinnä tapahtunut tanssisaleissa tai kotona jumppa matolla
Aika perus, eli jauhelihapihvejä, mutta tämä ohje on vähän erilainen ja sen vuoksi niin herkullista. Kuumenna voi pannulla ja paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmin puolin
Salerno, Katja K. San Mauro Cilento, Katja K. Petri Luukkaisen Tavarataivas-dokumentti – joka kehottaa tekijän vuoden kestäneen omakohtaisen kokeilun jälkeen olemaan ostamatta ylipäätään mitään tavaraa – niittää suosiota, ja toissaviikon torstaihesarissa oli (Ruokatorstain ihanien fenkoliohjeiden lisäksi) sekä alkulehtien ”Herkkua biojätteistä” että tyylisivujen ”Älä käy alennusmyynneissä” -artikkelit
Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus kuumalla pannulla välillä sekoittaen
Smörin Jarno Seppä on mukana Vuoden kokki -kilpailussa nyt kolmatta kertaa. Mukana on kaksi turkulaiskokkia, ravintola Smörissä työskentelevät Jarno Seppä ja Ville Leminen sekä kaksi tarjoilijaa, Voiveljien palveluksessa oleva Joni Lötjönen ja Kaskiksen Noora Sipilä
This year the theme of the night was the tribute to Charles James, America's first Couturier. Τo φετινό θέμα της βραδιάς ήταν φόρος τιμής στο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Charles James
Jag skrev tidigare att vi skulle äta lax med pepparrot men sedan hann jag inte blogga om det. Men jag blev faktiskt att fundera på själva pepparroten, varför används den så lite i Finland
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.