-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. t. e. n. d. l. i. s. ä. b. o. g. p. a. k. ,. m. h. y. v. r. j. V. T. I. L. c. ö. E. M. O. N. C. R. A. S. U. (. 4. ). 2. 1. 5. 0. 3. /. J. a l. d l. t l
-. -. -. -. -. M. u. l. a. o. i. j. m. n. t. p. ä. v. y. ö. r. e. s. d. k. c. ,. h. V. J. K. T. D. W. ). A. (. 4. 2. 1. &. 0. 5. g. +. O. L. H. w. /. Ä. N. R. d l
-. -. K. a. v. e. r. i. t. k. h. u. m. o. l. T. n. å. L. c. p. s. ,. j. ä. y. ö. N. P. d. g. S. V. M. (. 4. ). 2. 1. 5. ½. –. 3. b. A. 0. f. J. 8. d l. c l
Limoncello tehdään perinteisesti Sorrenton sitruunoista Amalfin rannikolla, mutta samantyyppisiä juomia valmistetaan myös Sisiliassa, Sardiniassa ja MaltanGozo-saarella, jossa juuri vietinkin muutamia aurinkoisia hetkiä
Biscotti on alunperin latinaa ja tarkoittaa kahdesti paistettua. Biscotit tai cantuccinit tehdään perinteisesti manteleista – tumma suklaa ja manteli biscottien ohje löytyy tästä
Italialaisetbiscotti-pikkuleivät kuuluvat suosikkeihini. Pikkuleipäasioissa haparoin mummuni jalanjäljissä - haluaisin, että minunkin kaapissani olisi aina itse leipomiani pikkuleipiä, mutten pääse tavoitteeseeni
Jauhota leivinalusta, jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä palat tangoiksi. Nosta tangot uunista hetkeksi pois ja alenna uunin lämpötilaa 150 asteeseen. Leikkaa lämpimistä taikinatangoista sentin levyisiä viipaleita ja paista niitä vielä puolisen tuntia 170-asteisessa uunissa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. n. k. o. e. i. l. u. t. p. a. r. h. s. E. ,. v. H. b. d. ö. y. j. I. L. c. g. O. M. A. N. R. U. C. K. J. S. (. 8. 1. 0. P. ). 4. 2. 3. /. 7. 5. V. d l. t l
Tällä kertaa uutuuden kunnian sai Kodin Kuvalehdenleivontaliitteestä löytynyt Limoncello-valkosuklaajuustokakku, jonka leivoin viemisiksi vanhemmilleni
Jos aioit valmistaa snapsia lohen graavaamiseen ja sen kanssa juomiseen sinun kannattaa myös lukea hieman vinkkejä joista olen maininnut Limoncellonvalmistuksen yhteydessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.