Farro risottato con zucca confit - spelttirisottoa karamellisoidun kurpistan kera
Pizziamo
Pizziamo
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 annosta
  • 160 g spelttijyviä
  • 400-500 g raakaa kurpitsaa
  • 1 pieni sipuli
  • pieni
  • 7 dl kuumaa kasvislientä
  • tai
  • 100 g mascarponea tai cream fraîchea)
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • oliiviöljyä
  • voita
  • suolaa
  • jauhettua mustapippuria
  • hunajaa tai vaahterasiirappia
  • sokeria
  • 2 valkosipulinkynttä läpikuultavan ohuiksi siivuiksi leikattuna
  • 5. Valmista seuraavaksi risotto

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.