Kun pastan kypsentää muiden ainesten kanssa samalla pannulla, imee se itseensä mielettömästi makua. Herkullinen kanaruoka muuntuu kätevästi myös helpoksi one pot-pastaksi arkeen tai viikonloppuun
Olen innostunut nyt kunnolla niinsanotusti yksinkertaisten ruokien valmistamisesta. Kun ruuanlaittoon ei halua kuluttaa ylimääräistä aikaa tai resursseja, ovat one pot ruuat eli yhden kattilan ruuat erittäin toimivia
One pot pasta (noin neljälle). - Pilko sipuli ja tomaatit ja laita ison kattilan pohjalle. - Kaada ainesten päälle sen verran kasvislientä, että pasta peittyy
Olemme illalla menossa teatteriin katsomaan Jyväskylän Kesän tapahtumaa Circo Aereo. Tänään kahlasin hieman Campasimpukan omia arkistoja ja katsoin onko meillä tehty ranskalaista suklaajälkiruokaa, chocolate pot de crèmeä
Skandinaavista, usein lähi- ja luomuraaka-aineista tehtyä ruokaa tarjoava Bistro O’Mat on laatua arvostavalle sopiva paikka niin lounaalle, illalliselle kuin viikonlopun brunssille
p. u. h. a. k. e. t. i. s. n. O. v. o. m. y. ä. j. r. l. V. d. K. ö. ,. C. é. D. F. A. b. T. H. '. c. P. -. g. è. 1. 7. 0. (. %. ). 2. 4. 8. S. L. M. d l
C. h. i. c. k. e. n. p. o. t. ä. ö. j. l. a. s. u. r. S. m. f. d. -. M. ´. ,. z. K. v. H. b. g. y. N. ". O. J. P. 3. 6. 0. 2. 1. 4. +. L. A. (. ). T. ¾. V. B. F. e l. t l. d l
Drizzle with the olive oil. Set aside the roast, but do not clean the pan. do not let the garlic brown. 3 Set aside 1 whole head for the pot roast sauce. 1 In a bowl large enough to hold the roast, stir together the chopped garlic, brown sugar, olive oil, vinegar, tomato paste, and 1 tablespoon each of salt and pepper. Cover the bowl and marinate for at least 3 hours, or overnight in the refrigerator. 2 Place the roast and any collected juices in the insert. 3 tablespoons chopped garlic (about 4 large cloves). 2 tablespoons tomato paste. 1 whole head of the roasted garlic (save the rest for another use). 1 cup crumbled gingersnaps (about 15 small cookies
Voitele pinta tämän jälkeen vedellä ja lopuksi ripottelekaurahiutaleita. Ihan perus kauraleipää, mutten viitsinyt laittaa kolmatta samannmimistä postausta tähän blogiin
Suolesta, lihasta ja lersseistä saa väännettyä niin paljon puujalkavitsiä, etten niitä tähän laita. Tässäkin blogissa on jo vissiin muutama resepti ollut, ja mietin että väännän makkarat ainakin koekappaleina siitä, ilmaista kun on
En oikein ole sitä tyyppiä, joka osaisi panostaa laadukkaisiin astioihin tai keittiövälineisiin. Lisäksi siinä valmistuu meidän jokatalvinen perushittiruoka Hot Pot
"Le Beaujolais Nouveau est arrivé - Beaujolais Nouveau. Lähes puoli vuosisataa Beaujolais Nouveau -viini on laskettu markkinoille marraskuun puolivälissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.